Huurders Belangen Vereniging

Bergen op Zoom

Welkom op onze website

Huurders woonachtig in Halsteren of Lepelstraat   Klik hier:

 

De Huurdersbelangenvereniging Bergen op Zoom (HBVBoZ) is opgericht op 21 maart 2012 en is een samenvoeging van de voormalige huurdersverenigingen stichting SHS, Aktief en Spectrum.

Het doel van de Huurdersbelangenvereniging is het behartigen van de belangen van alle huurders van de woningcorporatie Stadlander.

De Huurdersbelangenvereniging heeft inspraak op de beslissingen van Stadlander en is betrokken bij het beleid en beheer Stadlander. Het gaat daarbij om zaken als de jaarlijkse huurverhoging, onderhoud, renovatie, sloop, nieuwbouw, zorg voor de woonomgeving, woon- klimaat, overlastbestrijding en afhandeling van klachten.


 

Laatste nieuwsfeiten


Terug naar overzicht

29-04-2022

Veel nieuwe regels voor de jaarlijkse huurverhoging 2022

De jaarlijkse huurverhoging is dit jaar helemaal anders voor veel huurders.
Met de online-check van de Woonbond, kunnen huurders eenvoudig controleren of de huurverhoging niet te hoog is en wel aan alle regels voldoet. Als dat niet het geval is, krijg je aansluitend een voorbeeldbrief waarmee je bezwaar kunt maken.
In het hieronder bijgevoegde document krijg je meer informatie over deze huurverhoging en vindt je ook de link naar deze online-check.

 20220429 Huurverhonging 2022.pdf


Terug naar overzicht